Hi-Fi БАЗАР

banner myhifi ads

Анкета
От какво слушате музика?
От какво слушате музика?
Трябва да изберете поне един отговор!

Слушалки Harman/Kardon CL

 

 myhifi harman kardon cl

снимки: интернет

Най-бързо разкараният продукт, който съм взимал. От изважданието от кутията до връщането обратно минаха 20 минути. С риск да обидя хората, които любезно ми ги дадоха  за прослушване, ще копирам мнението, споделено в един форум след 15-ина минути общуване с тях:

„В момента в нас са тези слушалки, Harman/Kardon CL.

Външен вид:

Изглеждат евтино пластмасови. Частите не пасват добре. Стърчат жици и шини тук-там. Кожата от див хималайски полиестер на падовете изглежда долнопробно, има размазано лепило, изрязана е зле.

Ергономика:

Диадемата е малка, за да я сложа на моята не особено обемиста глава се налага да я разтегна до край. Стягат ушите.

Звук:

Звучат глухо, мътно, силно напомнят на безплатните слушалки, които вървяха със старите нокии в началото на века. Има ясно изразен дисбаланс в каналите.

Все пак пложителни качества:

Не успявам да доловя такива.”

 

 

И ако някой мисли, че съм бил прибързан и не съм дал шанс на Harman/Kardon CL да се разсвирят, ще припомня, че може да има развитие само ако има нещо навито. В този случай се съмнявам. Слушалките се променят в хода на разсвирването, но никога толкова, че да променят характера си напълно. Недопустимо едни слушалки за 339лв. да звучат така дори току що извадени от кутията. Няма надежда, че разсвирването ще облагороди Harman/Kardon CL.

Ю.Александров

myhifi harman kardon cl 1