Hi-Fi БАЗАР

banner myhifi ads

Анкета
Kаква музика слушате?
Kаква музика слушате?
Трябва да изберете поне един отговор!

KOSS PRO4AA Titanium

 IMG 7709

Koss PRO4AA Titanium (212лв.)

И тук ще цитирам мнение, което съм писал във форум:

„хмм... слушам Koss PRO4AAT и според мен не са безнадеждни. Ако им се сменят падовете, черупките и говорителите, може да се получат сносни слушалки. Кабелът и диадемата са екстра.”

За да е по-ясно: Става въпрос за слушалки със зверско оцветяване в средите и напълно безформен бас. Звучат мътно  и кутийно, с гладки, но заглушени високи. Просто се чудя как фирма с десетилетен опит е допуснала до пазара подобна твар. Това нещо може да се приеме безкритично само от човек, който за първи път слага слушалки на ушите си.

IMG 7710

Иначе изработката е солидна, с хубава пластмаса и добра сглобка. Гумените падове на Koss винаги са ме озадачавали. Взимал съм в нас за слушане Koss MV1 и то през лятото, и освен че създават вакуум след като ти хлопнат около ушите, скоро започваш да се потиш зверски и падовете плюс косата ти подгизват. Определено негативни впечатления имам от тези два чифта Koss. Но не губя надежда, че след като са се наложили като име, трябва да има и нещо добро от тая фирма. Търсенето продължава.

Ю.Александров

IMG 7708

IMG 7710

 

IMG 7713