Hi-Fi БАЗАР

banner myhifi ads

Анкета
Давате ли пари за музика?
Давате ли пари за музика?
Трябва да изберете поне един отговор!

AudioQuest JitterBug вече е при нас

myhifi.org AudioQuest JitterBug 1

Благодарение на Киров Хай Енд, представители на AudioQuest за България, получихме за проба предпродукционна бройка от новото устройство JitterBug. Това е USB устройство за подобрение на звука при използване на USB връзка между компютър и външен дак. Разработката е на Гордън Ранкин, основател на Wavelenght Audio и Гарт Пауъл, директор отдела за продукти, свързани със захранванията, на AudioQuest.
Името JitterBug е малко подвеждащо, защото всъщност JitterBug не намалява джитера. Това, което прави са две неща: първо, регулира волтажа от USB шината, второ, преставлява сигнален филтър за USB данните като и в двата случая подтиска електрическия шум, който идва от компютъра и въздейства върху супер чувствителната електроника в дака. Освен това, както обясни Гордън Ранкин при представянето на продукта, „усилва сигнала, за да премахне паразитните резонанси”.
Накратко, JitterBug не реклоква сигнала, а само филтрира паразитните смущения в него и намалява електрическия шум, който преминава през кабела.

Цената за България още не определена, в САЩ ще се продава за $49.

myhifi.org AudioQuest JitterBug 1

myhifi.org AudioQuest JitterBug 4

myhifi.org AudioQuest JitterBug 3

myhifi.org AudioQuest JitterBug 2