Hi-Fi БАЗАР

banner myhifi ads

Анкета
Давате ли пари за музика?
Давате ли пари за музика?
Трябва да изберете поне един отговор!

Bryston обновяват усилвателите си с "Cubed Series"

myhifi.org bryston cubed series 1

Bryston обновяват напълно серията си крайни усилватели. Досегашната серия SST2 ще бъде заместена от SST3, наречена “Cubed Series”.

Екипът инженери на Bryston, ръководен от Кристофър Ръсел, работи години, за да разработи нови методи за намаляване на шума и изкривяванията в бъдещите SSTусилватели. Новото в “Cubed Series” според фирмата:

- по-малко изкривявания във входната част

- намален шум

- намалена зависимост от електромагнитни и радиочестотни смущения

- по-малко от 50mW консумация в неработещо състояние

- нов дизайн на предния панел

 

Усилвателите от “Cubed Series”имат напълно нов входен буфер, разработен в сътрудничество с д-р Александру Саломи, с изкривявания по-малки от 1/1000 от 1%. Новите усилватели са практически независими от външни смущения. Всеки канал има собствено независимо захранване с отделен трансформатор.

myhifi.org bryston cubed series 1

 

Bryston "Cubed Series" се призвеждат в канадския град Питерборо, където се намира фабриката на фирмата. Всеки усилвател се разработва поне 100 часа преди да бъде изпратен в търговската мрежа. По време на този финален тест усилвателите действат на периоди от по половин час, редуващи работа на пълна мощност със съвсем малко натоварване.

Всички усилватели от Cubed Series ще се предлагат във варианти за домашна употреба или професионално ползване, които ще се различават само в дизайна и възможностите на кутията.

Моделите в "Cubed Series":

myhifi.org bryston cubed series 2

myhifi.org bryston cubed series 2

myhifi.org bryston cubed series 4

myhifi.org bryston cubed series 3