Hi-Fi БАЗАР

banner myhifi ads

Анкета
Чувате ли промяна на звука при смяна на кабели в аудио-системата?
Чувате ли промяна на звука при смяна на кабели в аудио-системата?
Трябва да изберете поне един отговор!

Нови колони и слушалки по случай 70-я юбилей на Onkyo

myhifi.org new onkyo headphones speakers 7

По случай 70 годишнината от създаването на фирмата Onkyo Corporation пускат нов модел слушалки и два нови модела колони.

За създаването на новите продукти инженерите на Onkyo са търсили вдъхновение в традиционната японска философии за единение с природата и древните техники за дървообработване,използвани за изработка на националните японски музикални инструменти кото и бива. Корпусите на новите слушалки и колони ще са изработени от дървото пауловния, известно в Япония като „кири”, а в Китай като „драконово дърво”. Пауловнията се използва за изработка на инструментите кото и бива, а кутиите на новите колони и слушалки са направени по същите японски методи на дърворезба като тях. 

За по-голяма здравина и устойчивост наа вибрации вътрешната страна на кутиите на колоните е със структурата на пчелна пита.

myhifi.org new onkyo headphones speakers 6

Драйвърите на новите слушалки ще са изработени от биоцелулозни нановлакна по съвременна технология, патентована в края на 2015г. Диаметърът им ще е 50мм. В контрукцията на слушалките се използват само естествени материали като дърво, метал и специална хартия от черница.

myhifi.org new onkyo headphones speakers 1

myhifi.org new onkyo headphones speakers 5

myhifi.org new onkyo headphones speakers 3

myhifi.org new onkyo headphones speakers 4

Подробностите и спецификациите на новите колони и слушалки ще бъдат огласени през втората половина на 2016г., когато се предвижда пускането им на пазара.

 

myhifi.org biva koto

Бива

 

myhifi.org biva koto

Кото